Aanbod

Individueel

Een individueel coachingstraject een ‘sabbatical’ in een notendop.

In ons drukke bestaan hebben we vaak geen tijd om te onderzoeken waar onze reacties en patronen vandaan komen en waardoor ze ontstaan zijn. Ze hinderen ons meer of minder en knagen aan ons gevoel van autonomie en vrijheid. Tijdens een coachings traject vind je de rust om die weg ‘naar binnen’ te gaan en dat onderzoek te mogen doen. De paarden helpen je daarbij. Jouw persoonlijke avontuur op weg naar meer ruimte, rust en levensvertrouwen. Uit hoeveel sessies een traject bestaat is aan jou. En natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak voor één sessie te maken.

Losse sessie 75
Drie sessies 200

Maatjes, teams groepen

Maatjes sessies zijn sessies voor tweetallen. Of jullie nu getrouwd, samenwonen, samen werken, bevriend of twee leden uit een gezin zijn, in een maatjes sessie krijgen jullie de gelegenheid om jullie verbinding te onderzoeken en/of te verdiepen. Waar vullen jullie elkaar aan, waar ligt jullie kracht, waar botsen jullie, waar kan je de ander ruimte geven, waar mag jij meer ruimte vragen, hoe kunnen jullie elkaar versterken, Welke taken passen bij jou en wat kan je beter aan je maatje overlaten? Kortom, op een ervaringsgerichte manier aan jullie relatie werken. Ook voor groepen, en teams kan een studiedag tussen de paarden een verfrissende manier zijn om samenwerking te onderzoeken en te versterken. Mogelijkheden in overleg.
Losse sessie 120
Groepen/Teams In overleg

Paard-ruiter relatie coaching

Het onderzoeken van jouw band met je paard is een waardevol proces. Door te werken met paarden kan je tegen je eigen grenzen aanlopen. Vaak is het dan eerst nodig om iets in je zelf te veranderen voordat je weer samen verder kan. Tijdens zo’n proces kan er een verstoring in jullie uitwisseling ontstaan. Dat heeft dan consequenties voor jouw zelf vertrouwen, maar ook voor dat van je paard. Samen gaan we op zoek hoe we jullie communicatie kunnen herstellen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je paard voordat het bij jou kwam dingen meegemaakt heeft die jullie samenwerking verstoren. Ook dan kan het zinvol zijn om jullie uitwisseling samen met mij te onderzoeken. Ik kan op jullie locatie komen. Alle activiteiten vinden naast het paard plaats.

Losse sessie 75
Drie sessies200

Van jongs af aan ben ik me bewust van de positieve invloed die dieren hebben op je manier van leven. Naarmate je ouder wordt begin je toch wat van je onbevangenheid kwijt te raken. Onzekerheden steken de kop op en je dagelijks leven wordt door invloeden van buitenaf stressvoller en hectischer. Bij mij leverde dit bij mijn jonge paard ook stress en problemen op, naast het feit dat ik mijzelf ook best wel in de weg zat. De stap om een coachings sessie te proberen was voor mij groot. Een van mijn ‘problemen’ is juist ook om hulp te vragen. In mijn hoofd was coaching iets zweverigs waarbij ik dan een kant op gestuurd zou worden. Maar nee, niets was minder waar... lees meer
Monique en TípaContact en locatie
info@pkxtra.nl
06 39838308
Baakmeerdijk 14, Bergen